THE BASIC PRINCIPLES OF TOHUMLARFIDANA.NET

The Basic Principles Of tohumlarfidana.net

The Basic Principles Of tohumlarfidana.net

Blog Article

Tohumların ekimi: Kuzu göbeği mantarı tohumlarını ekeceğiniz toprağı öncesinde alçı ve odun külü gibi farklı malzemelerle karıştırarak zenginleştirmeniz gerekiyor. Böylece toprağı daha çAlright verim alabileceğiniz bir hale getirmiş oluyorsunuz. Ardından toprağı son bir kez çapalayıp havalandırmanız da önemli. Toprak hazır olduğunda yapmanız gerekense elinizdeki mantar tohumu kitini üzerinde anlatıldığı şekilde ekime hazır hale getirmek.

Etli Kısım: Mum kıvamında, gevrek ve kırmızımtrak sarı renktedir. Hoş bir tada ve kokuya sahiptir.

İSTİRİDYE MANTARI ButİŞTİRME REHBERİ Ürünlerimizin yanında siz değerli müşterilerimize göndereceğimiz sadeleştirilmiş istiridye mantarı rehberi ile işiniz daha kolay hale gelecek ve aklınıza takılan soruları sormak için uzaman arkadaşlarımızdan dilediğiniz zaman Destek alabileceksiniz. Rehberimizde bulabileceğiniz konu başlıklarının bazılarını sizin için listeledik.

Kuzu göbeği mantarı nasıl yetiştirilir diyenler aynı zamanda kendi miselini yani tohumunu üretebilir.Bununla ilgili alt başlıklarda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Uzun yıllar boyunca kuzugöbeğinin nasıl yetiştirileceği bilinmiyordu. 1982 yılında Ower isimli araştırmacı, laboratuvar koşullarında bu mantarı yetiştirmeyi başardı ve üretim tekniği konusunda patent aldı.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye sahip tohumları seçin. Bu genellikle mantar yetiştirme kitleriyle birlikte istiridye mantar tohumu gelir veya çeşitli satıcılardan temin edilebilir.

Yerel tohumların verimsiz olduğu zırvaları ile halkın kendi tohumlarını kullanmaması için elinden geleni yapan lobiler var.

Bal kabağı sezonu da gelmişken istiridye mantarları ve bal kabağını bir araya getirelim, onunla şöyle tadı damağınızda kalacak, aynı zamanda şifa dolu olacak bir çorba hazırlayalım. Hep mercimek çorbası yapmak olmaz: İstiridye mantarlı bal kabağı çorbası tarifi

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

Daha sonra havalandırma kanalları açılarak bir fanla oda içerisine taze hava verilir ve kompostları çıkan amonyak ve C02 gibi zararlı gazların komposttan dışarı atılması sağlanır. Bu aşamadan sonra kompostun her tonu için saatte 300 m3 taze havaya gerek vardır.

Çin tıbbında şifa kaynağı bitkiler arasında yer alan ve uzun yıllar bağırsak ile mide hastalıklarını tedavi amaçlı olarak kullanılan kuzugöbeği mantarı ülkemizde de yetiştirilmektedir.

Mantarlar toprakta yetişmezler diğer bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere yapışık olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler.

You may electronic mail the site operator to allow them to know you had been blocked. Be sure to include things like Whatever you were being carrying out when this page came up as well as Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of this webpage.

five milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Report this page